PS Virgil Bercea despre documentarul BOR (comunicat)

Documentar BOR

5 răspunsuri

 1. Coca spune:

  Bunul Dumnezeu să le dea înțelepciune și iubire! Păcat că nu este un caz izolat, această atitudine! Acum, în aceste vremuri tulburate de migrația musulmană, ar trebui să fim mai uniți ca niciodată, TOȚI creștinii, toți care îl iubim pe Isus! Doamne ajută!

 2. Patrascu Mihai spune:

  Preasfintia Voastra,
  Va multumesc din toata inima pentru marturia Preasfintiei Voastre! Am incredere ca interventia Preasfintiei Voastre va reusi si aduca o alinare pentru suferinta pe care provocat-o acest film „documentar”. Cristos Dumnezeul nostru sa ne calauzeasca pasii!
  Cu sincera caritate,
  Pr. Mihai Patrascu
  (Dieceza de Iasi)

 3. fr. Petre-Marian Ianoș, OFMCap spune:

  Preasfințite Părinte Virgil,
  Mă bucură mult această mărturie demnă și sinceră, care dă glas suferinței provocate de măsluirea grosolană a istoriei și adevărului, la care asistăm de aproape trei decenii și care a devenit de-a dreptul grotească în ultima vreme. Sunt cuvinte care alină și care șterg lacrimi de rușine, cuvinte vrednice de marii episcopi ai acestei Biserici năpăstuite de atâtea ori.
  Încă odată, vă mulțumesc și vă însoțesc ostenelile apostolice cu umila mea rugă adresată Celui Preaînalt.
  Fr. Petre-Marian Ianoș, OFMCap.

 4. Vasile spune:

  Din pacate comunismul nu a disparut de la noi din tara! Din pacate persista inca mentalitatea anti-catolica!

 5. Prodan Rodica spune:

  Glasul preasfintiei voastre este glasul multor romani greco-catolici care vad cu durere cum raul ataca si dupa 30 de ani. Generatia luptatoare si suferitoare de la 1948 aproape s-a stins, copii si nepotii lor par ca au uitat sau nu au stiut niciodata sa pretuiasca suferinta lor. UN POPOR CARE NU-SI CUNOASTE ISTORIA ESTE SORTIT SA O REPETE! Se implinesc 250 de ani de la moartea lui INOCHENTIE MICU, in anul 2018, personaj istoric de dimensiuni titanice: cine isi mai aduce aminte de el, cine mai stie ca a afirmat drepul NATIUNII ROMANE DE A FI RECUNOSCUTA CA NATIUNE intr-o vreme cand abia se formau constiintele nationale in Europa? Nu ne putem mira de tentativa Bisericii Ortodoxe de a testa reactia BRU, sa vada daca mai are cine protesta, daca mai are cine afirma existent BISERICII GRECO-CATOLICE daca prezenta noastra in voiata publica este tot mai firava. Dumnezeu sa sustina BISERICA SA si sa aiba mila de EA.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *