Retrocedarea imobilelor cultelor religioase – un proces lung…

5 răspunsuri

 1. Marian Mierla spune:

  Este un articol care demonstreaza o stare de fapt, atitudinea voit-delasatoare a autoritatilor. De ce sa restituie cultelor religioase proprietatile si sa nu le foloseasca altii in scopuri pecuniare. Nu cred ca vom reveni prea curand la normalitate. Respect nu mai exista in general, ce sa mai vorbim de altele.
  Marian Mierla

 2. Dl Mierla puncteaza exact!

 3. Marian Mierla spune:

  Astfel de articole ar trebui sa para mai des in presa. Este inadmisibil ce se intampla cu prorpietatile culte lor religioase din Romania. Autorul puncteaza foarte bine si lasa sa razbata starea grava a societatii romanesti in general. Repet, despre moralitate nu stiu ce sa mai discuta. Articolul semnat de ziaristul Romulus Cristea este, ca de obicei, foarte bun.

 4. Ady Macsut spune:

  In 1990 se spunea in Constitutie ca proprietatea este ocrotita iar acum, dupa Constitutia Europeana, se precizeaza ca proprietatea este garantata. Intrebarea este daca Romania este un stat de drept in care se respecta dreptul la proprietate?
  Nu cred… sa tacem atunci. . si sa uram somn usor dreptului romanesc la proprietate. Retrocedarea va fi un proces lung in justitie desi poate ca ar fi fost mai
  etic sa nu se ajunga la tribunal. Este insa dreptul Bisericii sa-si primeasca inapoi proprietatile confiscate de catre comunisti.

 5. Marian Mierla spune:

  Buna ziua,
  Multumesc tuturor celor care-mi impartasesc opiniile: dlui Ady Macsut, precum si dlui Octavian Mihaescu. Iata ca mai sunt in tara asta si oameni cu repere morale. Problema restituirii proprietatilor bisericesti este de actualitate si ar trebui cumva readusa in prim planul vietii socio-politice. Noroc ca datorita paginii Catholica. ro putem sa ne facem si noi publice opiniile.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *