Apel al Papei la încetarea conflictului dintre Rusia şi Georgia

2 răspunsuri

  1. George Farcas spune:

    Multi dintre noi spun ca razboiul aduce multa durere… De ce atunci nu se poate ajunge la o intelegere ca omul sa nu mai foloseasca armele ca pe o aparare? Este oare prea greu sa te aperi doar verbal in fata unui om care te ataca inr-un fel sau altu? Nu pot intelege de ce nu pot inceta aceste conflicte pentru bani, pentru ca totul rezulta numai la bani… Totusi, Dumnezeu e mare si are grija de toti!

  2. Orlando Sorin spune:

    Problema razboaielor actuale este ENERGIA. Omul inca nu a ajuns la stadiul de OM asa cum vrea Cristos astfel ca la orice criza economica nu gandeste rational (cu toate ca are ratiune) ci instinctual, ca animalele. URSS=SUA numai ca fiecare cu zonele lor de interes in domeniul petrolului.
    Intrebare: nu ar fi mai eficient sa se investeasca in cercetare pentru dezvoltarea constructiva si ieftinirea energiilor nepoluante decat in razboaie care tot nu rezolva nimic pe termen lung??? O sa se consume si bazinele petroliere din golf (SUA) si din zona marii Caspice (URSS) si pe urma onoratele mari puteri pe cine o sa mai jefuiasca??? Sa ne rugam pentru popoarele cotropite de aceste apocaliptice puteri nucleare care nu au scrupule. Dumnezeu e mare si le va arata in final, insa mai trebuie sa suferim de pe urma lor (sarpele=anzii-cordilieri adica SUA). Americanii nu au invatat nimic din Word Trade Center si vor sfarsi la fel ca Babilonienii. La fel si Rusii si toti cei care se considera stapanii omenirii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *