Obama: Este nevoie de „căsătoria” homosexuală pentru progresul naţiunii

3 răspunsuri

  1. Dorin Valeriu spune:

    Cine l-a sprijinit pe acest Barak Hussein sa ajunga presedinte? Cine i-a adunat – la prima alegere – fonduri uriase, nemaintalnite pana atunci? Cine i-a acordat Premiul Nobel pentru… nimic?
    El ii slujeste pe cei care l-au inaltat acolo unde este. E presedintele minoritatilor din USA, nu al americanilor adevarati.

  2. Marin spune:

    Sunt un om ca fiecare, cu putina credinta de multe ori multa indoiala dar m-am lasat calauzit (dupa slaba credinta) in viata de niste principii inspirate din invataturile lui Isus Cristos, Fiul Creatorului nostru: Barbatul va parasi familia si se va alipi de femeia lui, formind un singur trup, iar femeia va face la fel. Casatoria sa se faca din iubire care trebuie sa dainuie pina la moarte! Nu sunt de acord cu legalizarea casatoriei dintre barbat si barbat sau femeie si femeie, pentru ca nu se bazeaza pe iubire ci pe satisfacerea unor pofte diabolice! Nu poti sa afirmi ca iubesti pe cineva si nu iubesti pe Dumnezeu! Daca iubesti pe Dumnezeu cum poti sa-i nesocotesti legile si invataturile lui! Ce fel de iubire este asta?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *