Papa emerit și Cardinalul Marx considerați vinovați în raportul München

Marion Westpfahl prezentând raportul

1 răspuns

  1. Dorin Zamfir Pinkowski spune:

    Să le fie rușine autorilor acestor ”rapoarte”? Oare câți bani au mâncat aceste ”comisii”? În numele democrației, avem dreptul să vedem câte milioane de euro au costat aceste ”rapoarte”? În Franța și în Germania numărul musulmanilor crește îngrijorător… dar nu citim nimic de acest fel despre vreun cleric musulman!!! Oare de ce??? De frică???

    ”Profesionalismul” acestor anchete este iarăși discutabil, ba chiar… comic. În paragraful al patrulea din prezentul articol apare că ”…sexul a 68 de oameni nu a putut fi identificat” . Ce înseamnă asta? Doar că nu au fost prezentate probe, ci doar mărturii… anonime. Chiar dacă denunțurile ar fi fost făcute prin vreo linie telefonică, pentru a se păstra anonimatul… tot s-ar fi putut afla după voce dacă ”victimele” ar fi fost de gen masculin sau feminin.

    Oricum, este ciudat modul în care operează aceste ”comisii”, mai exact este ciudat modul în care se descoperă ”vinovații”. Spre exemplu, regizorul francez Luc Besson a avut parte de numeroase acuzații și procese în care actrițe nemulțumite l-au dat în judecată… dar Luc Besson a câștigat 9 astfel de ”procese” și nu a pierdut niciunul!!! Aici, în astfel de ”anchete”, avem de-a face cu și mai puține probe… așa că avem tot dreptul să cerem și noi socoteală acestor ”comisii”!!! Socoteală…și chiar despăgubiri!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.